Professionele en flexibele
opvang bij u thuis

 • Professionele opvang bij u thuis
 • Flexibel, afgestemd op de tijden en dagen dat u dat wenst
 • Het gezinsleven loopt voor de kinderen gewoon door
 • Nanny’s met MBO werk- en denkniveau
 • Uitgebreid selectie- en screeningsproces
 • Betaalbaarder dan u denkt
Meer weten over opvang aan huis?Vraag informatie aan

​​Kent u dat? Stress in de file omdat de crèche om 18.00 uur dicht gaat? Om u vervolgens te moeten haasten om op tijd bij de BSO of de sportclub van uw andere kind te zijn? En tussendoor nog koken en eten … Werkende ouders hebben er een dagtaak bij om alles goed te organiseren. Voordat je toekomt aan een moment van rust, is de avond bijna voorbij. En de volgende morgen rinkelt de wekker alweer vroeg.

Nannywereld biedt een helpende hand in uw drukke bestaan. Met professionele Nanny’s zorgen we voor vertrouwde èn flexibele kinderopvang bij u thuis. Naast veel aandacht voor uw kind(eren) zorgt de Nanny er ook voor dat uw huishouden doordraait. Een nieuwe service om uw leven makkelijker te maken.

Nathalie

Ik ben graag actief bezig en kijk dan vooral naar wat de kinderen willen doen. Flexibel zijn is belangrijk.


Willemijn

Ik ben echt een onderdeel van het gezin. Naast de zorg voor de kinderen, zorg ik dat het huishouden blijft draaien.


Thaïs

Je hebt nooit een saaie dag. Je bouwt een hechte band op met de kinderen en ziet van dichtbij hun groei en ontwikkeling.

Opvang bij u thuis

​Een Nanny van Nannywereld is iets anders dan een au pair of gastouder. Het is een professional met aantoonbare kwaliteiten op het gebied van opvang en omgang met kinderen. De kennis van de Nanny’s wordt up-to-date gehouden door het volgen van opleidingen en bijeenkomsten. En we hebben een pedagoog in dienst om eventueel ondersteuning te bieden.

Ze vangt uw kinderen op in hun vertrouwde omgeving, haalt en brengt ze van en naar school (en de hockeytraining en muziekles) en doet wat huishoudelijke taken. Ze zorgt er bijvoorbeeld voor dat de maaltijd klaar staat en dat de boodschappen gedaan zijn. Uw gezin krijgt op deze manier meer rust en regelmaat. En u hoeft zich niet meer te haasten uit vergaderingen, er is immers altijd iemand om uw kinderen op te vangen.

U bepaalt zelf hoeveel uur en op welke dagen uw Nanny er is. Of dit nu doordeweeks is, in het weekend, voor schooltijd of in de avonduren. En mocht uw Nanny ziek zijn of u heeft behoefte aan extra opvang, dan kijken wij samen naar een oplossing.

Professionele Nanny’s


De Nanny’s doorlopen een uitgebreid selectie- en screeningsproces. Ze beschikken over de juiste diploma’s, minimaal MBO werk- en denkniveau en hebben natuurlijk ervaring in de opvang van opgroeiende kinderen. Ze kiezen voor Nannywereld omdat ze het leuk vinden om met kinderen om te gaan, en hen graag willen ondersteunen in hun ontwikkeling. Ze maken daar met u afspraken over, zodat zij aandacht geven aan die dingen die u ook belangrijk vindt.

Het selectieproces bestaat uit:

 • Telefonische intake
 • Uitgebreid persoonlijk gesprek
 • Referentiecheck (minimaal 2 referenties)
 • Check juiste diploma's (opleiding en kinder-EHBO)
 • Aanvragen Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Hoe werkt het aanvragen van een Nanny bij Nannywereld ?


Op basis van een persoonlijk gesprek selecteren wij een minimaal twee Nanny’s die voldoen aan uw wensen. U kiest de Nanny die u het meest geschikt vindt. We vinden het belangrijk om het kennismakingsgesprek met de Nanny bij u thuis te voeren, als de kinderen er ook zijn. De klik met hen is natuurlijk ook erg belangrijk. De Nanny werkt bij u onder 'de regeling Dienstverlening aan huis' van de Rijksoverheid. Dit betekent dat ze maximaal 3 dagen bij u de opvang mag verzorgen. Heeft u meer opvang nodig dan kunnen we een tweede Nanny voor u inzetten. U kunt hier onze GGD inspectierapporten bekijken.
Hoe regelt u opvang bij u thuis?

1
2
3
4
5

​Stap 1: intakegesprek

Samen met u stellen we een profiel op van de Nanny die bij u past.

Het intake-gesprek vindt bij u thuis plaats.

​Stap 2: Nanny kiezen

Na het tekenen van de opdracht overeenkomst stellen wij minimaal twee Nanny’s aan u voor die aan uw profiel voldoen.

​Stap 3: screening

De Nanny’s doorlopen een uitgebreid selectie en screeningsproces.

​Stap 4: inschrijven

​De Nanny wordt ingeschreven op uw adres in het Landelijk Register Kinderopvang. Zo kunt u aanspraak maken op kinderopvangtoeslag.

​Stap 5: ​afhandeling

Wij zorgen voor de administratieve en financiële afhandeling van het gehele proces en zorgen voor de overeenkomst tussen u en de Nanny.


Tarieven: betaalbaarder
dan u denkt

​​Een Nanny is niet zo duur als u denkt. Vaak kost het per saldo hetzelfde als een kinderdagverblijf, terwijl u er zoveel meer voor krijgt. Als uw gezin bestaat uit 3 of meer kinderen is een Nanny zelfs vaak voordeliger dan de reguliere opvang. De kosten waar u mee te maken krijgt zijn de bemiddelingskosten, het registreren in het Landelijk Register Kinderopvang, de bureaukosten en het uurtarief van de Nanny. Wij maken graag een berekening voor uw persoonlijke situatie.

Het is ook mogelijk om een deel van de kosten vergoed te krijgen, via de kinderopvangtoeslag. U moet zich dan eerst inschrijven in het Landelijk Register Kinderopvang. Na inschrijving kan de opvang bij u thuis van start. Wij zorgen voor de administratieve en financiële afhandeling van dit gehele proces. Natuurlijk zorgen wij ook voor de overeenkomst tussen u en de Nanny.

Wilt u meer weten? Bel of mail ons!


Nanny worden?

​​Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Nanny’s. Heb jij minimaal MBO werk- en denkniveau , een kwalificerende opleiding op niveau 3 en minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met de opvang en omgang met opgroeiende kinderen? En lijkt het je leuk om te werken voor een organisatie die je trainingen biedt om je verder te ontwikkelen en een pedagoog stand-by heeft om je te ondersteunen? Stuur ons dan een bericht via het contact formulier, of een directe e-mail met je motivatie en CV.

Momenteel hebben we veel vacatures in en rondom Den Haag. Kijk hier voor alle actuele vacatures voor Nanny.


Wil je ook Nanny worden? Bekijk vacatureoverzicht